Optiek Persoons – Modieus, trendy én kwalitatief

maXLife logo

Optiek Persoons – Modieus, trendy én kwalitatief

Godelieve Stokmans van Mode Tabita zet iedereen op weg, met de glimlach. En met raad en daad. Wie graag originele dingen uitprobeert met naald, draad en stofjes, vindt al het nodige materiaal bij Mode Tabita. Minder handig? Of tijdsgebrek? Dan kan je hier kleding laten herstellen en aanpassen.

Mode Tabita
Godelieve Stokmans

Voor Godelieve Stokmans kent creativiteit geen grenzen … ze probeert steeds weer nieuwe dingen uit. Op zondagen schuimt ze rommelmarkten af om verrassende ideeën op te doen. Ze is sinds 2002 actief en werkt voor bedrijven en particulieren in de ruime omgeving van Wellen.

“Je kan hier alles kopen wat nodig is om zelf creatief aan de slag te gaan. Dat gaat van knopen en ritssluitingen in alle mogelijke formaten tot de 260 kleurtjes stikzijde van Gütermann. Herstelwerk doe ik op maat van de klant en verder realiseer ik ook haak- en breiwerk op aanvraag. Ik beschik over een geavanceerde breimachine en zo kan ik de meest ingewikkelde tekeningen en logo’s uitwerken, zoals Spiderman of de Frozen-figuurtjes,” zet Godelieve Stokmans even op een rij.

De klant is koning

Mode Tabita

“Klanten komen wel eens met ongewone vragen bij mij aankloppen. Zo kreeg ik ooit de opdracht om de knoopjes van 700 herenhemden los te knippen en er nieuwe knoopjes aan te naaien … maar dan wel in de gewenste kleur. U vraagt, ik maak alles voor u waar,” verzekert Godelieve Stokmans met al haar passie voor couture en handwerk.

Op dinsdag en donderdag is de winkel geopend van 16 tot 18 uur, op zaterdag de hele dag. “Maar daarnaast ben ik altijd telefonisch bereikbaar en dat mag je wel heel letterlijk nemen. De klant is koning en kan zeven dagen op zeven bij mij terecht.”