RSCO – Betaalbaar en hedendaags wonen is geen utopie

maXLife logo

RSCO – Betaalbaar en hedendaags wonen is geen utopie

De warme bakker van de nieuwbouw- en renovatiewereld in de zuidrand van Antwerpen, zo laat RSCO zich nog het best omschrijven. Het team van Kris Steukers laat u betaalbaar en energielaag wonen in een aangename omgeving.

RSCO Kris Seukers
Kris Seukers

RSCO ontwikkelt nieuwbouwprojecten met een hedendaagse architectuur en uitstraling. “Betaalbare bouwoppervlakte vinden is een kunst, wij specialiseren ons in woonoplossingen die creatief met ruimte omgaan,” zegt Kris Steukers. Het resultaat? Bij RSCO vindt u als jonge tweeverdieners ingenieuze gezinswoningen mét tuin en garage, of als lid van de derde generatie een nieuwe, compactere woning die beschikt over voldoende comfort en functionaliteiten.

Lage energiewaarde
Voor eenheidsworst bent u bij RSCO aan het verkeerde adres. Zo bouwt RSCO panden met een herkenbare maar aan de omgeving aangepaste architectuur.  “Onze elf nieuwe gezinswoningen aan de Pierstraat in Aartselaar of onze tien appartementen in het centrum van Schelle, waarvan acht seniorenflats, hebben met E50 bovendien een erg lage energiewaarde,” zegt Kris Steukers. “De vraag is groot, maar op beide locaties zijn nog enkele loten te koop.” De directe en persoonlijke aanpak is een plus: Kris Steukers en zijn team staan zelf in voor verkoop, oplevering en klantenservice.

RSCO Concept
U prefereert de renovatie van een bestaand kantoor, woonpand of enkel badkamer of keuken?  Ook dan heeft het team van Kris Steukers veel constructiefs voor u in petto. “Wij leveren concepten, interieurideeën voor woningen én voor kantoren,” zegt Kris Steukers. “De uitvoering kunt u zelf doen of via derden, of u schakelt ons eigen professioneel team in. Zo vinden wij het juiste idee voor uw renovatie, aangepast aan uw stijl. U beslist!”

RSCO Logo

Kapellestraat 46
2630 Aartselaar
T 03 887 22 36
info@rsco.be
www.rsco.be