Schouterden en Zonen – Vakmanschap in kwaliteit en afwerking

maXLife logo

Schouterden en Zonen – Vakmanschap in kwaliteit en afwerking

Al 30 jaar staat de naam Schouterden synoniem voor vakwerk, van originele keukens tot dressings en totaalinrichtingen. Jos Schouterden en zijn zonen Johan en Stijn investeren dan ook bovenal in kwaliteit en afwerking. Met Schouterden Interieur staat u nooit voor onverwachte verrassingen.

Schouterden en Zonen

Schouterden Interieur verzorgt de meest uiteenlopende projecten, van winkelinrichtingen tot particuliere woningen. Maar altijd gaat het om vakkundig maatwerk met de beste materialen. “Wij werken uitsluitend met exclusieve materialen van topkwaliteit,” vertelt Johan Schouterden. “Tegenwoordig is met name keramiek veelgevraagd. Daar mag je ronduit alles mee doen, je hoeft er niet naar om te kijken.”

Die keuze voor kwaliteit, samen met de aandacht voor afwerking, bezorgt de projecten van Schouterden Interieur een ongeziene levensduur. “Het is tegenwoordig soms moeilijk om het verschil in kwaliteit nog te zien. Maar onze klanten weten één ding zeker: ook na een paar jaar, verkeert hun keuken of dressing nog in perfecte staat.”

Ruime toonzaal

Schouterden en Zonen

In de ruime toonzaal, langs de Nieuwstraat in Diepenbeek, ontdekt u het mooiste wat de keukenwereld te bieden heeft, van strak modern tot landelijk. “Alles is mogelijk, maar de klant bepaalt zijn keuze. Na het eerste gesprek, proberen we binnen de vier dagen een plan op te stellen met een prijsindicatie. De verdere uitwerking neemt acht tot tien weken in beslag,” vertelt Johan.

De zaakvoerders staan nog dag in dag uit op de werf, samen met het personeel. Zelfs na 30 jaar blijft dat familiale karakter typerend voor Schouterden Interieur, en dat appreciëren zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.