Sunorama – Authentiek en sfeervol raamdesign

maXLife logo

Sunorama – Authentiek en sfeervol raamdesign

Als Schüco partner biedt Sunorama uit Knesselare het nieuwe AD Exclusive line gamma aan. Deze raamprofielen van Duitse topkwaliteit werden speciaal ontworpen voor stijlvolle landelijke en pastoriewoningen.

Sunorama
Gino Standaert

De strakke hedendaagse architectuur is zeer populair maar voelt soms kil aan. Daarom verkiezen veel mensen nog steeds een woning in de authentieke bouwstijl van weleer. Anderzijds legt de wetgever almaar strengere normen op inzake energiezuinigheid. Het AD Exclusive line gamma van het Duitse topmerk Schüco combineert het beste van beide werelden: een warme, stijlvolle uitstraling en een perfecte isolatie.

Mooi én performant
“Schüco is toonaangevend in kunststof ramen en deuren,” vertelt Gino Standaert. Als erkend Schüco partner garanderen wij de originele profielen, afgewerkt met veiligheidsbeslag van het merk.” In combinatie met drievoudige beglazing biedt het AD Exclusive line gamma een perfecte thermische en akoestische isolatie. Dankzij de keuze uit vier soorten raamvleugels vindt iedereen een uitvoering met stijlelementen, die naadloos aansluiten bij de woning. “De ramen worden afgewerkt met uv-bestendige kleurfolies in uiteenlopende texturen, zoals houtstructuur, glad, een fijne nerf of mat. Alles samen zijn er een 60-tal verschillende kleurfolies beschikbaar. Voeg daarbij de solide uitvoering voor een verhoogde veiligheid en je hebt het perfecte raam in handen,” besluit de raamspecialist.

Sunorama Logo

Maldegemseweg 68
9910 Knesselare
T 0477 34 11 99
sunorama@telenet.be
www.sunorama.be