’t Keukentje – Proeven, ervaren, beleven …

maXLife logo

’t Keukentje – Proeven, ervaren, beleven …

Lekker feesten staat of valt met de kwaliteit van de catering. Op dat vlak hoeven klanten van ’t Keukentje zich nooit zorgen te maken: het team van Vincent Vuylsteke creëert telkens opnieuw heerlijke huisbereide gerechten waar uw gasten ook later nog van watertanden.

’t Keukentje

Van het kleinste hapje tot het koekje bij het nagerecht: bij ’t Keukentje wordt alles huisbereid. Zes jaar nadat Vincent Vuylsteke de zaak overnam, blijft deze traiteur synoniem staan voor verrassende en verfijnde gerechten die alle zintuigen beroeren.

“Al onze medewerkers etaleren dagelijks hun diepgewortelde passie voor koken en overgieten die met een sterke geut aan creativiteit. Wij verzorgen zowel bedrijfs- als personeelsfeesten, recepties, walking dinners en feestdiners, verjaardagen als jubilea. Daarnaast organiseren wij regelmatig exclusieve degustatiediners voor een select gezelschap.”

’t Keukentje

’t Keukentje staat borg voor een uiterst professionele service, zowel bij u thuis als op locatie. Ook de afhaalgerechten worden met gevoel voor finesse gedecoreerd en vormen de basis voor een gastronomisch festijn, waarbij zowel de smaakpapillen als het oog rijkelijk worden verwend.  “Bovendien begeleiden we graag klanten die nog een unieke feestlocatie zoeken door hen te laten delen in onze prima ervaringen met accommodaties waar we vroeger al aan de slag waren.”

’t Keukentje Logo

Heropbouwstraat 180 A
8800 Roeselare
T 051 21 07 39
info@tkeukentje.be
www.tkeukentje.be