Tegelcenter Vanhulle – De mooiste tegel voor elke vloer

maXLife logo

Tegelcenter Vanhulle – De mooiste tegel voor elke vloer

Vanhulle en bouwmaterialen, het is al een kwarteeuw een geslaagd huwelijk. Sinds 2000 etaleert het bedrijf ook een grote expertise inzake tegels. Zowel aannemers als particulieren vinden in de gloednieuwe showroom gegarandeerd de meest passende tegel voor elke vloer.

Tegelcenter Vanhulle
Pascal Vanhulle

Binnenwandelen in de nagelnieuwe showroom van Tegelcenter Vanhulle, voelt aan als een verademing. Onder meer de grote glaspartijen geven de zaak niet alleen een moderne look, maar maken het ook aangenaam rondstruinen in de diverse boxen, die een uitstekend beeld geven over de uitgebreide mogelijkheden die je hier vindt.

Vijf keer groter
Tegelcenter Vanhulle

“Onder meer op vraag van onze klanten, hebben we aanzienlijk in deze toonzaal geïnvesteerd,” verduidelijken zaakvoerder Pascal Vanhulle en Jasmien Fiers, verantwoordelijke van de tegelafdeling. “Waar we vroeger over een showroom van 300 à 400 m² beschikten, is die ruimte nu vervijfvoudigd. Daardoor kunnen we van al onze leveranciers het beste laten zien.”

3D-visualisaties

Tegelcenter Vanhulle

Living & Relax verkoopt meer dan alleen meubelen. “In totaalprojecten leven we ons helemaal uit,” zegt Toon. “Dat kunnen hotelkamers, bars of restaurants zijn, maar meestal richten we woningen in. Als eerste stap brengen we een bezoekje ter plaatse, met een stapel tijdschriften onder de arm. We vragen mensen om aan te duiden of uit te knippen wat ze mooi vinden. Zo krijgen we een duidelijk beeld van hun wensen. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel op een sfeerbord, hierdoor wordt het voor de klant visueel en tastbaar. Het plan kan dan aangeboden worden voor elk budget of gefaseerd uitgevoerd. We geven tips en advies, zonder onze mening of smaak op te dringen. De klant wijst tenslotte de weg naar zijn droominterieur.”

Van salon tot totaalinterieur

Living & Relax Interieurs

De presentatie in eigentijdse boxen werkt heel inspirerend. Op dat vlak steekt Vanhulle overigens nog een tandje bij met de klantgerichte visualisaties in 3D. “Na een eerste bezoek aan onze toonzaal, nodigen we de klant uit om een grondplan te bezorgen. Op basis daarvan, passen we de door hem geselecteerde tegels dan toe in de visualisatie, zodat hij een veel beter idee krijgt over het uiteindelijke resultaat. Zo kan hij vlotter zijn keuze maken.”

Naast de eigentijdse showroom, heeft Tegelcenter Vanhulle nog talrijke andere pijlen op de boog. De rechtstreekse import van zorgvuldig geselecteerde leveranciers uit onder meer Spanje en Italië zorgt ervoor dat het bedrijf altijd een uitgebreide keuze van de meest diverse tegels in huis heeft. De ruime voorraad garandeert snelle leveringen door één van de twintig vrachtwagens. De synergieën met de afdelingen bouwmaterialen, dakbedekking, werfgereedschap en gipsen, maken het mogelijk dat de klant alle benodigdheden voor elk bouwproject bij Vanhulle kan vinden. Bovendien beschikt het bedrijf voor tegels over een professionele eigen plaatsingsdienst, die vooral bij sleutel-op-de-deurprojecten wordt ingezet. “Dankzij die knowhow kunnen we zowel professionele als particuliere klanten gericht adviseren.”

Aanbod

Tegelcenter Vanhulle

Parket, laminaat, natuursteen, terrastegels, mozaïektegels, klinkers, keramische tegels, enzovoort: het assortiment oogt eindeloos en biedt voor elk budget en iedere toepassing een passende en elegante oplossing. “Omwille van onderhoudsvriendelijkheid scoren vooral keramische tegels sterk, maar uiteraard blijft ook natuursteen populair.”