Travel Tip – Uw reisspecialist voor Afrika, Azië en de poolgebieden

maXLife logo

Travel Tip – Uw reisspecialist voor Afrika, Azië en de poolgebieden

U werkt hard en timmert flink aan uw carrière. Dan verlangt u ongetwijfeld naar vakantie. Geen gewone reis, maar een belevenis – momenten die u altijd zullen bijblijven. Een droomreis! Uw avontuur begint bij Travel Tip waar het team van Maria Nijs u op sleeptouw neemt.

Travel Tip

Droom of werkelijkheid?
Meteen bij aankomst in Windhoek neemt uw privégids u onder zijn hoede. Met een Cessnavliegtuig brengt hij u naar Sossusvlei waar u kennismaakt met het imposante landschap van Namibië. U logeert er in een pareltje van een ecologisch geïnspireerde luxe lodge, één met de prachtige omringende natuur. Die avond dineert u onder de schittering van de sterrenhemel.
De volgende ochtend bent u vroeg uit de veren om de zonsopgang te aanschouwen – al dan niet aan boord van een luchtballon – boven de fascinerende duinen van Sossusvlei. Misschien staat uw ontbijttafel wel gedekt om de hoek van de volgende felrode duin …

Exclusief – individueel
In de afgelopen jaren verwierf Travel Tip een grondige expertise in de organisatie van exclusieve reizen en individuele rondreizen.

Staat een safari in Afrika al langer op uw verlanglijstje, zoekt u een exclusieve cruise, of wilt u de mystieke sfeer van Azië opsnuiven? Travel Tip reikt u ideeën aan, helemaal aangepast aan uw specifieke verwachtingen.

Een reis uittekenen is zo veel méér dan aparte onderdelen sommeren. De keuze van de bestemming, de route, het verblijf, de activiteiten en excursies, de plaatselijke begeleiding en alle extra’s zijn één voor één belangrijke bouwstenen.

De competente medewerkers van Travel Tip verstaan de kunst om deze onderdelen harmonieus en in detail samen te brengen tot een reis waarvan u dacht dat ze enkel in uw dromen bestond. Dankzij de vele persoonlijke reiservaringen, het uitgebreid netwerk van rechtstreekse buitenlandse contacten, de permanente opleidingen en het actief bijwonen van internationale vakbeurzen biedt Travel Tip de meest kwalitatieve diensten aan een geoorloofde prijs.

Gun uzelf alleen het beste, en deel uw toekomstige reiswensen met Travel Tip.

Travel Tip Logo

Jodenstraat 12 A
2270 Herenthout
T 014 50 20 50
info@traveltip.be
www.traveltip.be