TVS Fiber – “U droomt van uw wellnesstuin, wij realiseren hem”

maXLife logo

TVS Fiber – “U droomt van uw wellnesstuin, wij realiseren hem”

Als u droomt van een eigen wellnesstuin en iemand zoekt voor de volledige realisatie en coördinatie, vindt u in TVS Fiber uit Overpelt de perfecte partner. Samen met Van Vlierden Groenbedrijf tovert deze ervaren specialist in zwembaden uw tuin om tot uw eigen wellnessparadijs. Een zwembad, whirlpool, buitendouches, poolhouse, sauna, infraroodcabine, buitenkeuken,… U kiest en beslist, TVS Fiber maakt het waar.

TVS Fiber

Na een lange werkdag komt u het liefst helemaal tot rust. Waar kan dat beter dan in uw eigen wellnesstuin? Met een verwarmd privézwembad trekt u probleemloos het hele jaar baantjes. Nadien – of vooraf – ontspant u zich volledig in uw eigen sauna of infraroodcabine. Aperitieven doet u op het terras van uw luxueuze poolhouse. Zelfs putje winter kunt u heerlijk relaxen in de whirlpool. Uiteraard hoort bij dit alles een perfect aangelegde en onderhouden tuin met tuinverlichting, muziek en passend meubilair.

Ontzorgen

TVS Fiber

“Vooraleer u de komende zomer van deze droom kunt genieten, ligt er nog heel wat werk op de plank. Voor ons, althans.” TVS Fiber neemt graag alle zorgen van u over. “Wij begeleiden u persoonlijk bij alle keuzes zodat het echt ùw wellnesstuin wordt. Ook over de verdere realisatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij realiseren, coördineren en regelen alles tot in de kleinste details. Ook voor het latere winter- en zomerklaar maken van het zwembad, mag u op ons rekenen.”

Flexibel, kwaliteit & service

TVS Fiber

“Uiteraard stellen we ons uiterst flexibel op als u zelf bepaalde onderaannemers wilt inschakelen. Als officiële verdeler van het kwaliteitsmerk Starline, kiest TVS Fiber al 16 jaar lang voor kwaliteit en service. Onze monoblock zwembaden staan garant voor jarenlang zorgeloos zwemplezier. Daarnaast hechten we groot belang aan een stipte en correcte naservice. Interesse? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Ook een ontvangst op afspraak behoort tot de mogelijkheden.”

TVS Fiber bvba
Nolimpark Albert Quintinlaan 1605
3900 Overpelt
T 011 79 42 84
info@tvsfiber.com
www.tvsfiber.com