Van Wambeke – Andrews Oudenaarde – Stijlvolle elegantie, voor hem en haar

maXLife logo

Van Wambeke – Andrews Oudenaarde – Stijlvolle elegantie, voor hem en haar

Een ruime keuze in klassiek-sportieve kledij: daarvoor zakken klanten uit heel Oost-Vlaanderen af naar Van Wambeke en Andrews. In het gezellige kader van een rustige winkelstad vinden zij en hij er kwaliteit aan een uiterst aanvaardbare prijs. 

Van Wambeke
Anne en Sylvie Van Wambeke

De naam Van Wambeke staat in Oudenaarde al sinds 1899 synoniem voor herenmode met een grote H. Sinds 1970 vinden ook de dames hun gading in de aanpalende boetiek. Bij de stoffenselectie besteden Anne en Sylvie, die in 2007 de winkels overnamen en daarbij de vierde generatie vormen, veel aandacht aan de perfecte pasvorm, voor alle maten.

Gezelligheid van vroeger
Het interieur van de winkels ademt de gezelligheid van vroeger uit, verfijnd met een jonge toets. Dat karakter weerspiegelt zich ook in de merken: dames hullen zich bij Andrews graag in een outfit van Xandres, Hampton Bays, Gigue, Caroline

Biss, Sonia Rykiel, Gerard Darel, Turnover of Kenzo sjaals. De juwelen van Be-Angeled en Syl maken het plaatje af.

Van Wambeke

Met Barutti, Carl Gross, Atelier Torino, Bugatti, Seidensticker, Per Steff, Fynch-Hatton, Alan Paine, Dalmine, MMX, Calamar en Tateossian komen ook de heren maximaal aan hun trekken. Naast kostuums vinden zij er sportvesten, hemden, pulls, broeken, parka’s, mantels, polo’s, manchetknopen en sinds kort ook hoeden en petten.

Ook de vriendelijke bediening en de snelle retoucheservice door een ervaren naaister zorgen ervoor dat de eerste aankoop bij Andrews / Van Wambeke, gegarandeerd niet de laatste is.