Vitalis – “Toon mij uw tuin en ik zeg u wie u bent”

maXLife logo

Vitalis – “Toon mij uw tuin en ik zeg u wie u bent”

Is uw tuin het verlengstuk van uw huis of kantoor? Die unieke plaats waar u geniet – alleen én met anderen? Maar u wilt meer. En dus zoekt u naar de perfectie, naar de harmonie tussen esthetiek en functionaliteit. Dan zijn Kristof van den Bouwhuysen en Paul Vermeulen van Vitalis uw gids. En die hebt u nodig voor de perfecte tuin.

Vitalis

Noem creaties van Vitalis niet zomaar een tuin. Want elk project is een pareltje en volledig afgestemd op de woning, de omgeving én op de smaak van de opdrachtgever. Wie dat allemaal in goede banen leidt? Een dertigkoppig team onder leiding van Kristof van den Bouwhuysen en Paul Vermeulen. Ontwerpers, projectplanners, tuinmannen … allemaal ervaren specialisten. Maar laat ons beginnen met uw verhaal.

U vertelt, Vitalis luistert
Vertel in geuren en kleuren over uw droomtuin. Wat verlangt ú? Vitalis luistert en legt u een aantal ontwerpen en realisaties voor. En zo ontdekken we of we dezelfde visie hebben. Zitten we op het juiste spoor? Dan kan het echte werk starten.

De eerste stapjes

Vitalis

Eerst brengen we het terrein nauwgezet in kaart. De landmeter meet op, de tuinarchitect inventariseert en fotografeert. En een bodemstaal leert ons alles over de benodigde bemesting. Zijn er vergunningsvoorschriften? Vitalis vraagt ze voor u op bij de bevoegde diensten.

Daarna krijgt u snel uw voorontwerp in handen. Via een moodboard maakt u kennis met de sfeer die uw nieuwe tuin uitstraalt. En nu? Met uw feedback schaven we bij. Tot u helemaal in de wolken bent.

Van droom tot realiteit
Starten we nu in het wilde weg met de werkzaamheden? Nee, want Vitalis werkt eerst alle plannen nauwkeurig uit. Verharding, verlichting, beplanting … U kiest de materialen, de planten en natuurlijk ook de tuinmeubelen of accessoires. Vitalis inventariseert en stelt gedetailleerde plannen op. En reken gerust op het Vitalis-advies: onze specialisten nemen u bij de hand.

Vitalis

Zo weet u precies wat u mag verwachten vóór de werkzaamheden starten. En ook het kostenplaatje beheert u – tot op de cent. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp én het budget? Dan steken we de spade snel in de grond.

Vlekkeloze uitvoering mét garantie
Onze projectleider neemt nu het heft in handen. Hij volgt het draaiboek, vraagt vergunningen aan, bestelt de materialen en planten die u koos … En hij coördineert de werkzaamheden. U ziet uw droomtuin zorgeloos tot leven komen. Legt u het onderhoud ervan ook in onze handen? Dan krijgt u vijf jaar garantie op uw Vitalis-tuin en blijft u van uw tuin genieten. Of u nu een particuliere klant, een bedrijf of een bouwpromotor bent.

Zorgen voor uw tuin

Vitalis

Uw tuin leeft en heeft daarom degelijk onderhoud nodig. Ons team staat voor u klaar. Denkt u aan een onderhoudscontract? Dan bepaalt u de frequentie. Of hebt u alleen af en toe hulp nodig? U kiest. En steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Reken dan op het Vitalis-advies.

Vitalis Logo

Ontwerpstudio:
Oud Gooreind 33
2990 Wuustwezel
Maatschappelijke zetel:
Lage Kaart 462e
2930 Brasschaat
T 03 653 00 20
info@vitalistuin.be
www.vitalistuin.be