Viva La Vie – “Uw goed gevoel is heilig voor ons”

maXLife logo

Viva La Vie – “Uw goed gevoel is heilig voor ons”

Uw huid en lichaam in optimale conditie brengen en houden: dat is de levensmissie van Isabelle Vanlaethem. De drijvende kracht van Viva La Vie in Ronse gaat er prat op iedere klant via een aangepaste behandeling of therapie naar het gewenste doel te brengen. Bovendien volgt ze nog regelmatig opleidingen over nieuwe technieken.

Viva La Vie
Malou Liveyns en Isabelle Vanlaethem

Twintig jaar geleden startte Isabelle Vanlaethem met een pedicurezaak. “Al snel evolueerde dat naar een aanbod voor totale huidverzorging. We hebben allemaal maar één huid, dus is het cruciaal die op de juiste manier te onderhouden. Omdat ook voeding een belangrijke invloed heeft op de huid, volgde ik een opleiding tot orthomoleculair voedingsconsulent. Met het vitaliteitsprogramma ‘Leren voor je gezondheid’ breng ik mensen de principes bij om op een natuurlijke manier hun lichaam helemaal in balans en op het gewenste gewicht te brengen.”

Vorig jaar verhuisde het bedrijf naar een ruim ingericht therapeutisch complex, waar naast de standaardbehandelingen ook anti-aging, huidversteviging, afslanking en voedingsadvies deel uitmaken van het ‘voel je goed’-totaalconcept.

Eén plus één is drie

Viva La Vie

Isabelle Vanlaethem gaf haar passie voor ondernemerschap intussen door aan dochter Malou Liveyns. In de dansschool Moves & Fun krijgt iedereen de finesses van bepaalde dansstijlen onder de knie, leren kleuters speels turnen en kunnen kids van vier tot zestien jaar zich amuseren op het zomerkamp. Daarnaast past Animal Sitting Malou als gespecialiseerd dierenverzorger ook voor uw huisdier als u … op zwier gaat. Handig, toch?