Zilt Residences – Genieten met de voeten in het zand

maXLife logo

Zilt Residences – Genieten met de voeten in het zand

Dé premium duinresidentie aan de kust, waar rust, natuur en stijl perfect hand in hand gaan. Ontdek het ultieme kustgevoel tijdens de Opendeurdagen op 16 en 30 april.

Zilt Residences

Toparchitect Marc Corbiau realiseerde voor Real Houses een luxueuze residentie, op de grens van De Panne en Sint-Idesbald. Een plek aan de Westkust waar men op culinair, cultureel en sportief vlak hoog blijft scoren.

Zon, zee, duinen
Weinig projecten bieden u zo’n perfecte mix van zon, zee en strand. Op een unieke locatie, in de duinen en direct aan zee. De prachtige architectuur van Marc Corbiau onderstreept weergaloos het grandioos zicht op de natuur. Om uren bij weg te dromen.

Met de voeten in het zand
Het zicht overtreft alles. Elk appartement kijkt uit over de zee. Achteraan geniet u van de duinen. Een ongelooflijk ruimtegevoel dus, als u straks veel tijd doorbrengt in uw nieuwe droomomgeving. En stapt u buiten, dan bent u direct aan zee. Dichter kan echt niet.

Ontdek zelf wat ‘volop genieten aan zee’ betekent. Kom langs tijdens de Opendeurdagen van 16 en 30 april (van 10 tot 17 uur).

Wenst u meer informatie over Zilt Residences, neem dan een kijkje op www.zilt.eu.

Wenst u het modelappartement te bezoeken of ontvangt u graag het infodossier: neem contact op met Agence Mulier viaT. 058 42 12 39 of T. 058 41 35 61.

Andere projecten van Real Houses zijn de residenties Golden Gate, Ribella en Terlinck.

Interesse? Neem voor deze projecten ook contact op met Agence Mulier.